. .
Στοιχεία Επικοινωνίας
Facebook
Youtube
Instagram
.
.
  •  Τρόποι Παραγγελίας – Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Απευθείας από το eshop:
Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και κάντε κλικ στο κουμπί ολοκλήρωση παραγγελίας. Ολοκλήρωση/επιβεβαίωση: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από την εταιρεία μας την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας  μέσω email ή τηλεφωνικά.

Τηλεφωνική Παραγγελία:
Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310.265642

Παραγγελία μέσω email:
Αποστείλετε την παραγγελία σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gamosdesign.gr , αναφέροντας τον κωδικό του προϊόντος.

Τροποποίηση της παραγγελίας : Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την ολοκλήρωση αυτής.
Επεξεργασία: Η επεξεργασία των ηλεκτρονικών παραγγελιών πραγματοποιείται από Δευτέρα εώς Παρασκευή 09:00-21:00. Οι παραγγελίες που γίνονται Σαββατοκύριακα και αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη μέρα.
Διαθεσιμότητα προϊόντων: Τα προϊόντα που είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται εντός 4ημερών ενώ για τα προϊόντα που είναι σε παραγγελία ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά για τον χρόνο παράδοσης.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα:
Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Αντικαταβολή:
Πληρωμή με αντικαταβολή για ποσά εώς 150,00€ μόνο για παραδόσεις που εκτελούνται μέσω της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε.

Τραπεζική κατάθεση:
Κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας

EUROBANKΑρ.Λογαριασμού: GR 9102600300000940201318778

Δικαιούχος: Α**Σ . – Β******** Υ. ΟΕ

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράψτε σαν αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας. Για καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή σας συστήνουμε να μας αποστείλετε το καταθετήριο στο mail της εταιρείας μας: info@gamosdesign.gr

 Για πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης από τρίτη τράπεζα, η είσπραξη του ποσού επιβεβαιώνεται κατόπιν πίστωσης του ποσού, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας και όχι με την επίδειξη αποδεικτικού τραπεζικής μεταφοράς από τρίτη τράπεζα προς τους λογαριασμούς μας.  Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

Τιμές – Τιμολόγηση:
Όλες οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος Gamosdesign.gr, είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες, οι οποίες έχουν ήδη γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την Εταιρεία.

Εάν ο πελάτης/αγοραστής χρήστης επιθυμεί συγκεκριμένο τύπο παραστατικού (Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη λιανικής), μπορεί να το ζητήσει είτε γραπτώς, είτε τηλεφωνικώς.